Pulsa \"Intro\" per cercar

Taller de moviment expressiu

El moviment expressiu és una poderosa eina per a l’autoconeixement, que aporta noves realitats, de vegades sorprenents, que modulen i enriqueixen la imatge d’un mateix, majoritàriament construïda a força d’introspecció, anàlisi racional i idealitzacions.

El bon ofici d’aquestes dues terapeutes garanteix, en primer lloc, que els moviments i experiències rellevants seran recollits, no es perdran. I en segon lloc, que seran retornats a la persona que els va produir, en la forma més convenient i profitosa, per tal que accepti allò que negava, integri allò que ignorava, mobilitzi allò que bloquejava…

Presentem el taller que impartiran Àfrica Fuentes i Jimena Fiz en Reconquista, Argentina.

Taller a Reconquista, Argentina
Encara no n'hi han comentaris, afegeix el teu:

t Twitter f Facebook g Google+